.
|| Wen’s World | By Wen ||

My Smile, My Heart, My Life

Wendy. Familie en vrienden noemen mij: Wen. Te herkennen aan mijn spontane (schater)lach. Humor met hoofdletter H. Maar ook zelfspot, want lachen is gezond en dat doe ik graag! Aanstekelijke levenskracht met innerlijke warmte. Ik geniet intens van het leven: live life to the fullest. Ik studeerde HBO Management Toerisme en haalde in 2008 mijn Bachelor of Business Administration (BBA).

Sometimes you have to let life turn you upside down, so you can learn how to live the right side up.’
‘Sometimes you have to let life turn you upside down, so you can learn how to live the right side up.’

Wendy, die pittige meid met dat Indische randje. Een creatieve duizendpoot met een positieve instelling en een enorm doorzettingsvermogen. Ik ben een expert in het organiseren en structureren van dingen, en als bezige bij leg ik de lat graag hoog voor mezelf. Behalve een passie voor koken, lekker en gezond (Indisch) eten en reizen, heb ik ook veel liefde voor shoppen, lezen, sporten en afspreken met vriendinnen.

(c) W.H. de la Rambelje
(c) W.H. de la Rambelje

Op 23 augustus 2012 heb ik de eerste stap gezet om mijn grote droom na te jagen. Deze dag liep ik bij de Kamer van Koophandel naar binnen en schreef mij in als ZZP’er met mijn bedrijf By Wen. Ik werd voor gek verklaard toen ik mijn vaste baan ‘inruilde’ voor een carrière als ZZP’er. Via mijn blog wil ik anderen motiveren en inspireren, maar vooral stimuleren om, net als ik, hun grote dro(o)m(en) na te jagen.

In hetzelfde jaar (2012) ben ik begonnen met bloggen en tot januari 2014 schreef ik ook voor 2Z1G.nl. Hier op By Wen deel ik mijn gedachtekronkels over hoe het is om als jonge ondernemer voor jezelf te beginnen. Ik gun jullie een kijkje in mijn persoonlijke leven door mijn dagelijkse bezigheden te delen. Zo schrijf ik onder andere over: lekker eten, sport en gezondheid, slimme DIY-projecten en reizen.

Live ~ Laugh ~ Love
W&

VOLG MIJ OOK VIA
Twitter |  Instagram Bloglovin’ | Pinterest  | LinkedIn

OF STUUR EEN MAILTJE NAAR
wendy@bywen.nl

Advertisements

3 thoughts on “ABOUT

  1. Hi! On behalf of Volrecepten.nl I would like to invite you to check out our website. We are a recipe search engine and it would be great if we could share your recipes on our page. If you like the idea, please, add your blog through the top blog section.
    Hope to see you there soon :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s