HOTSPOT: Geflipt Burgers

In augustus 2014 opende Geflipt Burgers haar deuren in de Van Woustraat (De Pijp) in Amsterdam. Naast (h)eerlijke, gezonde, verantwoorde burgers en vers frieten, kun je er ook terecht voor een lekker koud biertje en een goede kop koffie met bijvoorbeeld een muffin of brownie. Een hamburger zonder schuldgevoel’, wie wil dat nou niet?

Producten
Geflipt werkt met dagverse, ambachtelijke producten die met veel zorg en passie worden geselecteerd. Het vlees, waar deze overheerlijke hamburgers mee gemaakt worden, komt van Gasconne runderen die bij boerderij Lindenhoff vredig in de wei grazen.

Bron
Bron

Interieur
Als je bij Geflipt naar binnen loopt, voelt het meteen gezellig aan. Het is een kleine, knusse ruimte, waar je je meteen thuis voelt. Er staan tafels en stoelen, maar je kunt ook aan een ‘barplek’ bij het raam aanschuiven met zicht op de straat en genieten van de omgeving. Of je neemt plaats aan de tafel bij de open keuken, waar alles vers wordt bereid.

Op de tafels staan flessen mayonaise en ketchup, en de gerechten worden geserveerd in witte emaille schalen met een papiertje, wat het heel erg gezellig en nostalgisch aan doet. Het past allemaal heel goed bij elkaar en het geeft een beetje een zomers BBQ-en gevoel maar dan binnen, en dat maakt deze bar zo leuk.

Bron
Bron
Bron
Bron
Bron
Bron
(c) W.H. de la Rambelje
(c) W.H. de la Rambelje
(c) W.H. de la Rambelje
(c) W.H. de la Rambelje

De Burger(s)
Bij Geflipt is er keuze uit verschillende burgers. Zo kan je kiezen uit rundvlees, (biologische) kip en er staat ook een vegetarische burger op de kaart. Wij hebben natuurlijk zelf ook het een en ander geproefd en wat was dat lekker!

Tot nu toe geprobeerd: de Vurig en de Geflipt en deze waren stuk voor stuk heerlijk! De Vurig (oa. met Madame Jeanette en jalapenos) mag wat mij betreft nog pittiger, maar dat is mijn persoonlijke mening. Ik hou nu eenmaal van pittig :). Het broodje is lekker, de ingrediënten zijn vers en het vlees is heerlijk mals.

Do or don’t?
Ik ben enthousiast over Geflipt Burgers. De locatie ligt centraal (De Pijp), de sfeer is top en het personeel hartelijk en gastvrij. Als het wat drukker wordt, dan zit je met ‘vreemde’ mensen aan dezelfde lange tafel, maar dat vind ik juist gezellig. Is er geen zitplaats, maar wil je toch een burger scoren? Geen paniek; je kunt ook een burger afhalen. Voor ieder wat wils dus. Ik houd er van. Kortom, een echte aanrader!

Geflipt Burgers
Adres: Van Woustraat 15 (De Pijp), Amsterdam
Site en openingstijden: www.facebook.com/gefliptburgers

Live ~ Laugh ~ Love
W&

Uitgelichte afbeelding: bron

~ Waren jullie al bekend met Geflipt Burgers en
wat is jullie favoriete burgerbar? ~

LIKE & FOLLOW BY WEN
Twitter |  Instagram Bloglovin’ | 
Pinterest 

Advertisements

4 thoughts on “HOTSPOT: Geflipt Burgers

  1. Hallo Wen,

    Leuk artikel over Geflipt Burgers. Ik heb ze toevallig net op mijn http://albertcuyp.startpagina.nl geplaatst. Zou jij misschien ruimte hebben om deze startpagina met alle informatie over Albert Cuypmarkt ergens te plaatsen op jouw Blog ?

    Zou geweldig zijn, ik hoor wel of er een mogelijkheid is.

    Groet,
    Alex

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s