Dankbaarheidslijstje | 9 November 2014

Goedemorgen! Deze week deel ik weer dagelijks mijn dankbaarheidslijstjes, met daarin 10 dingen waarvoor ik dankbaar ben. Kijk snel mee naar mijn geluksmomenten van 9 November 2014. 

(c) W.H. de la Rambelje
(c) W.H. de la Rambelje
 1. Zoals je in de post van gisteren hebt kunnen lezen, ging ik laat naar bed. Vandaag heb ik heerlijk uitgeslapen.
 2. Samen met mijn zus ben ik bezig met een ‘shop my closet‘. We hebben kleding uitgezocht en op de foto gezet. Hier alvast een ‘sneak peak‘. Mijn Uggs vind je hier en mijn pumps hier.

  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
 3. Van al dat werken krijg je honger. Ik stoom wat siew mai (dumplings van varkensvlees) en eet ze op met wat Sriracha saus. De beste chilli saus van de wereld, als je het mij vraagt. 
 4. Als alles klaar is ga ik op de bank relaxen met de nieuwe Grazia. Ik heb koude voeten en heb bij mijn ouders geen slofjes liggen. Ik trek de slofjes van mijn zus aan.

  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
 5. Ik bestel wat cadeautjes voor hem (hem = ❤). 

  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
 6. Het is al weer bijna etenstijd. Tijd voor Indo-food! We eten rijst met groenten en gebakken tempeh. Mijn vader houdt wat tempeh apart en maakt er sambal tempeh van: TE LEKKER! Oh ja… dat ‘koekje’ rechtsboven is geen koekje… maar dat is dus de tempeh :) Doh!

  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
 7. Oh jee… het is weer zover. Jullie meisjes snappen wel wat ik bedoel. Ik ga even op de bank liggen en drink een kop thee. Ik dommel weg… oeps, ik moet gaan! Het is van mijn ouders uit nog een kleine anderhalf uur rijden naar mijn huis. Dus inpakken en wegwezen! Ik vind dat altijd een lastig moment…
 8. Onderweg naar huis is het gelukkig rustig op de weg. Ik kan in één keer doorrijden, maar ik besluit om onderweg nog even te stoppen bij het pompstation. Nee, ik ga niets lekkers halen. Ik gooi er nog even wat benzine in. Ik stond ooit eens een paar honderd meter van mijn ouders vandaan met een lege tank… Heel erg gênant! Lesson learned: op tijd tanken!

  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
 9. Ik ben om kwart over 11 thuis en ga nog even post kijken. Yay! Er ligt een kaartje in de bus van mijn bestie! Ik heb haar 2 weken geleden uitgezwaaid op Schiphol. Ze is op wereldreis en reist naar Australië, Nieuw Zeeland, Argentinie, Chili, Paaseiland en Brazilië. Dit is een kaart uit ‘Oz’.
 10. Voordat ik ga slapen, plaats ik mijn gekochte huisjes op mijn plankje boven de bank. Eén van de drie past niet. Ik laat het voorlopig zo staan en zoek later in de week wel wat inspiratie op via Pinterest. Eerst maar eens slapen; welterusten!

  Waar ben jij dankbaar voor?

  Live ~ Laugh ~ Love
  W&

  LIKE & FOLLOW BY WEN
  Twitter |  Instagram Bloglovin’ | Pinterest 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s