Dankbaarheidslijstje | 6 September 2014

Goedemiddag! Elke eerste week van de maand deel ik dagelijks mijn dankbaarheidslijstjes, met daarin 10 dingen waarvoor ik dankbaar ben.  Kijk snel mee naar mijn geluksmomenten van 6 September 2014.

(c) W.H. de la Rambelje
(c) W.H. de la Rambelje

Not What We Say About Our Blessings, But How We Use Them Is The True Measure Of Our Thanksgiving. ~ W.T.

 1. Pfff… ik voel me nog steeds niet lekker. Ik heb last van mijn verstandskies en het lijkt erop dat het op mijn holtes slaat. De wekker gaat om half zeven, maar ik zet ’em uit en slaap nog even een uurtje door. 
 2. Ik gooi een uitje in de pan en knak er wat eieren bij. Ik hou niet zo van kaas, maar de biologische kaas van Boer en Land vind ik wel lekker. Ik heb nog wat in de koelkast, dus ik gooi meteen wat plakjes over mijn ei. Zonder sambal smaakt het niet, dus gooi ik er daar ook nog even een dotje van bij :) Samen met een dubbele espresso ‘geniet’ ik van mijn ontbijt. 
 3. Om tien uur begint mijn pumples en om elf uur CrossFit. Na mijn ontbijt voel ik me nog steeds wat slapjes, maar ik ga toch naar de lessen. Misschien voel ik me daarna wel wat beter. De warming-up doe ik op de fiets.
 4. Ik heb iets meer energie dan vanochtend, maar op een of andere manier wil mijn lichaam niet doen wat ik wil. Ik fiets naar huis, ruim mijn spullen op en ga in bad liggen. Misschien vrolijken de bubbels en de achtergrondmuziek me wel op.
 5. Oh ja.. ik moet nog lunchen. Ik heb nog spinazie in de koelkast en wok deze in de pan samen met wat verse knoflook en wat pitten. Ik gooi er nog wat rode peper bij voor wat extra pit, aangezien ik vandaag mijn pit even kwijt ben (LOL).

  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
 6. Om drie uur heb ik een afspraak bij de schoonheidssalon. Ik heb er al de hele week naar uitgekeken. Een schoonheidsbehandeling met massage: I LIKE!
 7. De schoonheidsspecialist merkt mijn slankere lijf op. Dat is natuurlijk super tof, want ik werk er hard voor. 
 8. Mijn huid is de laatste tijd wat onrustig. Ik eet gezond, ik drink goed (water dan hè, geen alcohol…) en beweeg goed. Zelfs de tea tree-producten die ik gebruik, helpen niet. In collageen zit vitamine c dat helpt om de huid te verstevigen en kan pukkeltjes en pigmentvlekken verminderen. Baat het niet, dan schaadt het niet… ik kan het op z’n minst proberen.
 9. Elke dag een stukje pure chocolade schijnt gezond te zijn. Laat ik nou net nog een stukje over hebben. Ik zet (wederom) een dubbele espresso en geniet extra van de chocolade. 
 10. Ik voel me nog steeds niet lekker. Ik ga in bed liggen en kijk wat series op mijn iPad; ook wel eens fijn.

Waar ben jij dankbaar voor?

Live ~ Laugh ~ Love
W&

LIKE & FOLLOW BY WEN
Twitter |  Instagram Bloglovin’ | Pinterest 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s