Dankbaarheidslijstje | 6 Augustus 2014

Goedemorgen! Elke eerste week van de maand deel ik dagelijks mijn dankbaarheidslijstjes, met daarin 10 dingen waarvoor ik dankbaar ben.  Kijk snel mee naar mijn geluksmomenten van 6 Augustus 2014.

 (c) W.H. de la Rambelje
(c) W.H. de la Rambelje

Not What We Say About Our Blessings, But How We Use Them Is The True Measure Of Our Thanksgiving. ~ W.T.

 1. Mijn laatste ochtend in Hotel Degli Ulivi. Nog heel even zwemmen in het zwembad en wat werken aan mijn kleur. Het zwembad is deze morgen wederom van mij alleen. Even later komt er een Italiaanse dame mijn kant op. Ze vraagt iets in het Italiaans, maar ik begrijp er geen klap van. Lange leve Google translate ;) Misschien tijd voor wat Italiaanse lesjes ;)
 2. Iets na twaalf uur ga ik voor de laatste keer naar mijn hotelkamer. Mijn koffer heb ik vanochtend al ingepakt. Snel douchen, optutten en uitchecken. De komende dagen slaap ik in het huis van mijn vriendinnetje. Ik maak nog even een laatste selfie en trek daarna de deur achter me dicht.
 3. We gaan naar huis, om even later weer uit te gaan voor de lunch. Voor de verandering eten we wederom een overheerlijk bord met pasta. We eten, net zoals gisteren, in restaurant Maccaroneria Di Gragnano, dat van vrienden is. We worden verwend met 2 borden pasta. Allereerst een bord casarecce met tomaat, basilicum, kaas en scampi’s en daarna volgt een een bord paccheri met kaas en aardappel. Mannaggia miseria… come è buonoooo! Ik geloof niet dat dit uitleg nodig heeft… gewoon TE lekker!
 4. Onder het restaurant wordt de pasta verkocht. Ik besluit om nog even niets te kopen. Ik heb thuis nog pasta van mijn vorige trip. Afgelopen november heb ik voor 5 kilo aan pasta ingeslagen, kun je nagaan. De pasta die ze hier verkopen is van het merk Alfeltra.
 5. Toen ik deze leuke armband met de Italiaanse kleuren en anker zag, kon ik ’em niet laten liggen. Yep, I’m guilty! In verband met de ‘middagsluiting’ zijn veel winkels tussen 12.30 uur en 15.30 uur gesloten. En omdat we geen zin hebben om naar het strand te gaan, gaan we naar kantoor om wat te werken.

  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje

  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
 6. We zijn laat thuis van kantoor. Ik sleep mijn koffers naar boven en stop wat wasjes in de machine. Even bijkomen.
 7. Kaartjes voor Capri zijn geboekt. Morgen gaan we een dagje naar Capri. 
 8. We gaan uiteten bij Villa Palmentiello, een prachtig restaurant waar je uitzicht hebt op de Vusivius. We eten een lekker vleesje van de plaat en drinken rode wijn. Even voor twaalf uur krijg ik een verassing. Er wordt voor mij gezongen en ik krijg een taartje met ‘sjampoepel’ omdat het mijn verjaardag is. Ik blaas de kaarsjes uit en doe een wens. Zoals de Italianen dat hier doen, worden er allemaal foto’s van mij gemaakt. In verschillende poses sta ik te lachen naar het vogeltje. ^^
 9. Zo lief! Mijn moeder en zus sturen een video-boodschap waarin ze mij een fijne verjaardag toewensen.
 10. Met deze mooie momenten lig ik om half twee in bed. Morgen weer vroeg op, om vanaf Sorrento, de trein en ferry naar Capri te pakken. To be continued

Waar ben jij dankbaar voor?

Live ~ Laugh ~ Love
W&

LIKE & FOLLOW BY WEN
Twitter |  Instagram Bloglovin’ | Pinterest 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s