Wen’s Treat Of The Day: New Month | August

‘Whoosh’! Mijn laatste paar dagen als dertiger. Op naar een nieuw levensjaar. Als ik mijn horoscoop moet geloven zou dit jaar zomaar eens het beste jaar sinds tijden kunnen worden. Wel, ik laat mij verrassen. Ik weet in ieder geval dat mijn geduld hoe dan ook beloond zal worden. Let’s rock and roll!

August via www.the-wanderlusted.blogspot.it
Bron

New Month: August
Vorig jaar schreef ik over Het Dertigers Dilemma. Ik geloof niet in deze term, maar waar ik wel in geloof is dat alles voorbestemd is en je zelf de keuzes maakt. Iedereen, op welke leeftijd dan ook, vraagt zich soms weleens af wat het leven in petto heeft. Dat klinkt bot, maar zo bedoel ik het niet. Wat ik de afgelopen tijd geleerd heb is om los te laten. Het kómt; echt! Wat je nooit moet opgeven is vertrouwen hebben. Just go with the flow. Er is licht aan het eind van de tunnel, echt waar!

Bron: Instagram.com
Bron: Instagram.com

My Personal Bucket List – Update
Ik begon 2014 met het opstellen van een
bucket listNu zitten we in de achtste maand van het jaar en ik ben al halverwege mijn lijst. Ik heb al een hoop van mijn lijstje kunnen afstrepen, maar er staan nog genoeg leuke dingen op. 

Begin dit jaar begon ik, naast mijn ZZP-opdrachten, aan een kantoorbaan. Mijn eerste promotie heb ik al in the pocket en mijn takenpakket puilt uit van leuke nieuwe taken. In november dit jaar ga ik mijn online kennis weer updaten; ik ga een training wordpress websites bouwen volgen.  

(c) W.H. de la Rambelje
(c) W.H. de la Rambelje

Dit jaar ben ik begonnen met (bijna) elke dag bloggen; (nog) gezonder eten, bewegen en afvallen. En ik moet zeggen dat ik me heerlijk voel. De teller staat nu op veertien hele kilo’s. Zodra de zon schijnt, ren ik naar buiten om te chillen op mijn balkon, een strand wandeling te maken en/of een biertje te drinken op terras. Life is good!

Voor het eerst sinds jaren ga ik weer trouw om de zes weken naar de schoonheidsspecialist. Ik werk keihard en ik gun mezelf dat kleine beetje ‘me-time‘. Van heerlijk relaxen in de salon tot aan keihard gaan in de snelste achtbanen. Love it! Ik ontdek steeds meer leuke plekjes in Haarlem en ga erop uit met vriendinnen. Strand, optreden Gospelkoor van mijn BFF tot aan het bezoeken van de kerk. Ik wilde mezelf verdiepen in de bijbel en het geloof en daarom ga ik september een Alpha-cursus (kenningsmakingscursus over het geloof) volgen. 

The DREAM Job Project
Wat ook op mijn bucket list stond is om in een magazine te staan. Nu sla ik zomaar drie vliegen in één klap. Ik sta ik er niet alleen zelf in. Ook interviewde ik Martine de Boer van het bureau Mind Mix, voor de achtste editie van het Kies Kleur in Groen Magazine. Martine werd door mij stevig aan de tand gevoeld over genderdysforie. Het interview kun je hier lezen. En als klap op de vuurpijl heb ik ook een digitaal magazine gemaakt. Trots met hoofdletter T. Check ’em hier. Delen mag, want sharing = caring ;)

Gezondheid
Het leven gaat met ups and downs. De afgelopen maanden heel vaak in een stijgende lijn, maar er waren absoluut wat mindere momenten. Je zou het misschien niet zeggen, maar óók ik ben een mens ;-) Hieronder zie je ’em weer…. deur nummer negen. Ik laat het even bezinken, voordat ik er een post over ga schrijven. So far, so good. To be continued. 

(c) W.H. de la Rambelje
(c) W.H. de la Rambelje

Ook deel ik deze week, een week lang mijn dankbaarheidslijstjes. Mij ‘achter de schermen’ volgen? Volg me dan via Instagram via by_wen.

Live ~ Laugh ~ Love
W&

Waar kijken jullie naar uit deze maand? ~

LIKE & FOLLOW BY WEN
Twitter |  Instagram Bloglovin’ | 
Pinterest 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s