Dankbaarheidslijstje | 7 Juli 2014

Goedemorgen! Elke eerste week van de maand deel ik dagelijks mijn dankbaarheidslijstjes, met daarin 10 dingen waarvoor ik dankbaar ben.  Kijk snel mee naar mijn geluksmomenten van 7 juli 2014.

(c) W.H. de la Rambelje
(c) W.H. de la Rambelje

~ Be Strong Enough To Let Go
And Wise Enough To Wait For What You Deserve.

 1. Rise & shine. Rustig aan opstarten. Ik ontbijt met een omelet en een muntthee.
 2. Tijd voor mijn dagelijkse oefeningen. Daarna spring ik onder de douche.
 3. Happy met mijn nieuwe kimono van de Primark. De croptop kreeg ik van mijn moeder, jeans is van de H&M en loafers van Sacha. Mooie combinatie; al zeg ik het zelf. 
 4. De gangen van het ziekenhuis zijn niet allemaal wit… Ik ben vaak aan de wandel en ontmoet mensen liever in het echt, dan via de e-mail en/of aan de telefoon. 
 5. De traumahelikopter van VU medisch centrum staat op het dak van de IC-toren, dat vlakbij mijn kantoor is. Ik hoor ’em vaak opstijgen of landen, maar was altijd net te laat voor een foto. Gesnapt!

  (c) W.H. de la Rambelje
  (c) W.H. de la Rambelje
 6. Yes! Eindelijk de W7 in the Nude palette. Een budget palette dat een dupe is van het Naked 3 palette. Ik kreeg het van mijn zus die het voor €7,98 bij de Op = Op Voordeelshop scoorde.
 7. Gezelligheid. Een vriendinnetje bleef eten. Ik had nog frikandel pan (gehaktbrood) van gisteren. Ik maakte nog atjar erbij en we konden zo aan tafel.  Lekker ‘ouwebeppen‘ over jongens enzo :) Ik wilde haar een slinger naar huis gegeven, alleen een oetl*l had me ingeparkeerd. Het enige wat ik kon doen is haar naar de bus brengen. 
 8. Ik heb al een tijdje geen Beauty and the Beast gekeken. Mijn zus en ik hebben bewust drie afleveringen gewacht, zodat we deze achter elkaar konden kijken. Het volgende seizoen begint pas na de zomer. ‘Boehoe’!
 9. Ik heb nog wat trek, dus ik eet een schaaltje yoghurt met wat noten en drink mijn favoriete feel good drankje (recept hier).
 10. Dit was alweer het laatste dankbaarheidslijstje van deze maand. Misschien moet ik maar overgaan op ploggen? Wat denken jullie? Ik kijk voor nu met smart uit naar de volgende maand. 

Waar ben jij dankbaar voor?

Live ~ Laugh ~ Love
W&

LIKE & FOLLOW BY WEN
Twitter |  Instagram Bloglovin’ | Pinterest 

Advertisements

One thought on “Dankbaarheidslijstje | 7 Juli 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s