Wen’s Treat Of The Day: New Month | May

New Month: May! In mei leggen alle vogels een ei ^^ De maand dat ik weer ga hardlopen, nog beter in balans ben, mezelf ga inschrijven bij de sportschool en het opbloeien van nieuwe vriendschappen. Yay for May!

Bron:
Bron

The DREAM Job Project
Yes! Ik heb er weer een nieuwe leuke opdracht bij! Na de zomer start ik voor acht uur per week bij een advies- en trainingsbureau, gespecialiseerd in vraagstukken op het snijvlak van leiderschap, cultuurverandering en diversiteit. Ik kijk er erg naar uit!

Move Your Ass!
Sigh! Het is al bijna zomer. Tijd om nu echt zomerproof te worden. Ik ga weer starten met hardlopen en geloof het of niet: ik ga me inschrijven bij de sportschool. Ik ga weer terug bij mijn ‘oude’ sportschool, dus geen Basic Fit en/of Fit For Free voor mij. 

Bron
Bron

Nieuwe vriendschappen
Een vriendschap is iets wat je opbouwt en waar je altijd moeite in moet steken. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik verbind graag mensen aan elkaar, maar ik bouw ook graag vriendschappen op.

Vakantie
In mei krijgen we vakantiegeld. Waaraan ik dat precies ga besteden weet ik nog niet. Een gedeelte gebruik ik sowieso voor de (duh) vakantie ;) Concrete plannen, zoals een bestemming, is er nog niet. Ik heb al wel vast twee weken vrij genomen. 

Hebben jullie vakantieplannen?

Vanaf morgen deel ik weer een week lang mijn dankbaarheidslijstjes. Mij ‘achter de schermen’ volgen? Volg me dan via Instagram via by_wen.

Live ~ Laugh ~ Love
W&

Waar kijken jullie naar uit deze maand? ~

LIKE & FOLLOW BY WEN
Twitter |  Instagram Bloglovin’ | 
Pinterest 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s