‘We Gaan Hard, We Gaan Lekker’

Van een kurkentrekker tot een looping en van gelanceerd worden tot aan een vrije val. Nee, wij zijn absoluut geen watjes. Hoe sneller, hoe beter. Pretparken en adrenalinekicks: we love it all. Elk jaar op Koninginnedag (en dit geval Koningsdag) vluchten wij het land uit. Op naar spanning en avontuur.

We hebben hem verslagen: Goliath | (c) W.H. de la Rambelje
We hebben hem verslagen: Goliath | (c) W.H. de la Rambelje

Al een aantal jaar is het de traditie om op en/of rondom Koninginnedag iets anders te ondernemen dan anders. Hetzij op vakantie, hetzij naar een pretpark. Als we het voor het laatste kiezen, zijn we echt diehards als het gaat om achtbanen. Wij willen het liefst zo hoog mogelijk, zo snel mogelijk en het liefst zo vaak mogelijk over de kop, en nog net niet uit de bocht vliegen.

Morgen, zijn we alweer vijf jaar bevriend en dat gaan we uiteraard letterlijk en figuurlijk keihard vieren in Bobbejaanland. Onze vriendschap is zó bijzonder en hecht dat het voor een ander lastig te begrijpen is. Het contact dat wij hebben is zo sterk dat we vaak aan één woord en/of blik genoeg hebben. Humor met hoofdletter H. Van flauwe grappen tot aan sarcastische of soms droge opmerkingen. Yep. You love us or you hate us. There is nothing in between.

I love you babe (tweede van links op de foto). Ook al ben je soms ver weg, je bent vaak genoeg erg dichtbij. Van het delen van mijn diepste geheimen tot aan onze inside jokes. Je bent er voor me als ik gelukkig ben, maar ook als het even niet zo lekker gaat. I love you more than words could ever say.

Live ~ Laugh ~ Love
W&

LIKE & FOLLOW BY WEN
Twitter |  Instagram Bloglovin’ | 
Pinterest 

Advertisements

One thought on “‘We Gaan Hard, We Gaan Lekker’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s