Terugblik 1e Half Jaar 2Z1G

~ Geluk In Een Blogje
.

‘Jij zei het, ik dacht het!’ Wat begon als een grap, is inmiddels uitgeroeid tot een persoonlijke mind- en lifestyleblog. Sinds 21 maart bloggen wij over alles wat ons gelukkig maakt op 2Z1G. Onze dagelijkse bezigheden delen wij door middel van veelal vrolijke, maar soms ook minder vrolijke blogposts. Met humor, zelfspot en een kritische pen gunnen wij jullie een kijkje in ons leven. Wij hopen op deze manier andere ‘zielen’ te inspireren, maar vooral te motiveren. ~ If You Can Dream It, You Can Do It!

PINTEREST WEEKLY
Wij zijn fan van Pinterest! Onze gevonden schatten deelden wij wekelijks onder de noemer Pinterest Weekly. Verslaafd zijn wij nog steeds, maar ondertussen delen wij geen Pin-inspiratie meer als blogposts. Wel kun je ons digitale plakboek nog steeds terugvinden op Pinterest. Kom, en deel je geluk!

Sunday Quotes - (c) W.H. de la Rambelje / 2Z1G 2013
Sunday Quotes – (c) W.H. de la Rambelje / 2Z1G 2013

SUNDAY QUOTES
Elke zondag delen wij een inspirerende quote op – hoe kan het ook anders – een Usem-kaartje. Al tijden zijn wij fan en sinds de start van onze blog ontzettend blij met onze sponsor Usem. Wie is nou de man achter de Usem-kaartjes? Zijn verhaal lees je hier. De Sunday Quotes houden we erin. Het wordt goed gelezen, maar wij hebben besloten om een kleine verandering aan te brengen. De handgeschreven quotes blijven, maar de persoonlijke verhalen naar aanleiding van de quotes, zullen vanaf aanstaande zondag (29 september 2013) verdwijnen.

daGELUKs
De persoonlijke verhalen in de Sunday Quotes mogen dan wel verdwijnen, maar we komen natuurlijk ook met iets anders nieuws! In de vorm van: ‘daGELUKs’ plaatsen wij elke dag een foto, een quote of misschien wel een afbeelding en delen ons geluk met jullie. Sharing is caring, right? Wendy trapt vanaf maandag 30 september af met de eerste ‘daGELUKs’.

(c) 2Z1G
(c) 2Z1G

#GTKY | GET TO KNOW YOU
Onze bezoekersaantallen stijgen enorm. Daarvoor zijn wij zeer dankbaar. Bovendien is het erg leuk om te zien dat mensen 2Z1G volgen via e-mail, Bloglovin‘ en andere social media. De reacties zijn super tof en worden met plezier door ons beantwoord. Wij kijken ook altijd even of jullie ook een blog hebben. Want ook wij zijn nieuwsgierig naar wie jullie zijn.

Live ~ Laugh ~ Love
W&

Dit artikel verscheen eerder op 2Z1G.nl.

Logo 2Z1G ontworpen door Chriztee Media Art

LIKE & FOLLOW BY WEN
Twitter |  Instagram Bloglovin’ | 
Pinterest 

Advertisements

2 thoughts on “Terugblik 1e Half Jaar 2Z1G

  1. Geniet van elk moment! Met name de kleine dingen zijn zo belangrijk. Een voorbeeld waar ik van geniet is bijv. een oud echtpaar die elkaar een zoen geeft als een jong verliefd stelletje.

    1. Dank je wel voor je mooie woorden. Liefde is mooi :) Ik heb in Vietnam een foto gemaakt van een portret van twee zussen die elkaar al meer dan 20 jaar niet gezien hebben door de oorlog. Foto van foto dus. Het hing in een van de musea’s daar. Prachtig! Blij, liefde, emotioneel en verbondenheid. Misschien plaats ik ’em nog wel tijdens een van mijn aankomende posts.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s