SUNDAY QUOTES #26

#26 Life Begins At The End Of Your Comfort Zone
.

‘Zit je lekker daar, twijfelkontje?’ ‘Fijn en vertrouwd hè, in jouw bekende en vertrouwde leefomgeving?’ ‘Waarom kom je niet uit je schulp gekropen?’ ‘Of durf je soms niet?’ Je hebt grote plannen, maar uit je comfort zone stappen kan soms best lastig zijn. Herkenbaar? Maar luister eens: als je het niet probeert, dan kom je er nooit achter hoe het zou zijn als… nou…vul maar in.

Jaren heb ik getwijfeld. Zal ik wel of zal ik niet? Een eigen bedrijf. Een eigen bedrijf, dat helemaal van mij alleen is én dat mijn naam draagt. Ingehuurd worden als allround office/projectondersteuner, waarbij ik creatief, afwisselend en inspirerend werk mag gaan uitvoeren. Waar ik in mijn kracht kan staan, dat ligt bij een integrale projectuitvoering. Ja! Dat wil ik!

Op 23 augustus 2012 was By Wen een feit. Ik schreef mij toen in als ZZP’er bij de Kamer van Koophandel. De eerste stap om mijn droom waar te maken was gezet, en mijn nieuwe leven kon van start gaan. Ik besloot om naast mijn carrière als ZZP’er, parttime voor een baas te werken. Helemaal op mijn eigen benen staan, durfde ik nog niet. Nu een jaar verder ben ik opnieuw uit mijn comfort zone gestapt. Ik heb namelijk besloten om mij fulltime in te zetten als ZZP’er. Nu nog iemand die mij een opdracht gunt. Ik heb het volste vertrouwen, dat ook dát, goed komt.

Fijne (zon)dag!

Live ~ Laugh ~ Love
W&

Dit artikel verscheen eerder op 2Z1G.nl.

~  Welke stap(pen) heb jij gezet buiten je comfort zone?~

~En wat leverde het jou op?~

Afbeelding: (c) W.H. de la Rambelje / 2Z1G 2013
Afbeelding: (c) W.H. de la Rambelje / 2Z1G 2013

LIKE & FOLLOW BY WEN
Twitter |  Instagram Bloglovin’ | 
Pinterest 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s