‎DIY:‬ Visitekaartjes via Moo.com

~ Designed By Moo & You
.

Toen ik nog voor een ‘baas’ werkte, werden de visitekaartjes voor mij (of soms door mij) besteld. Naam, functie, contactgegevens, logo en klaar is kees! Nu ik eigen baas ben, heb ik nog steeds geen eigen visitekaartjes en voor 2Z1G hadden we ook nog geen visitekaartjes. Iets aparts, iets wat niemand heeft, maar toch professioneel oogt én voor een schappelijke prijs. Via KittehsCupcakes vond ik de site Moo.com.

Moo.com is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site waar je visitekaartjes – of zoals Moo het noemt: Business Cards – kunt laten maken. Van standaardontwerpen tot aan een eigen ontwerp. Mat papier, glossy papier, afgeronde of normale hoekjes; deze site is van alle markten thuis! Naast Business Cards, kun je er ook MiniCardsPostcards en Stickers and Labels ontwerpen en bestellen. Wie weet voor een volgende gelegenheid? Wij zijn in ieder geval enthousiast! 

© W.H. de la Rambelje / 2Z1G 2013
© W.H. de la Rambelje / 2Z1G 2013

Wij hebben gekozen om onze kaartjes zelf te ontwerpen. Al was dat voor ons crea bea’s ook een pittige uitdaging, maar doordat wij elkaar goed aanvullen (Lees: 2Z1G) was het binnen no time gepiept! Van huis uit hebben wij een creative instelling, maar ook wij moeten af en toe inspiratie opdoen om verder te kunnen. Ook bij Moo.com is dat geen probleem. Zij hebben een Inspiration Gallery waar je ideeën op kunt doen.

© W.H. de la Rambelje / 2Z1G 2013
© W.H. de la Rambelje / 2Z1G 2013

Bestellen bij Moo.com spreekt eigenlijk voor zich. Een (standaard)verzending duurt 10-12 dagen, maar dat vonden wij geen probleem. Je wordt via de mail keurig op de hoogte gehouden van je bestelling, zodat je precies weet hoe het proces verloopt. Onze kaartjes kwamen zelfs eerder dan verwacht. Super!  Betalen bij Moo.com kan met creditcard en/of PayPal. Ik heb afgerekend met mijn creditcard en dat ging prima.

© W.H. de la Rambelje / 2Z1G 2013
© W.H. de la Rambelje / 2Z1G 2013

Enthousiast geworden en wil je ook kaartjes bij Moo.com bestellen? Via deze link krijg je 10% korting op jouw eerste bestelling. Waar wacht je nog op? Go get it!

Live ~ Laugh ~ Love
W&

Dit artikel verscheen eerder op 2Z1G.nl.

~ Heb jij visitekaartjes? En ben je bekend met Moo.com?~

LIKE & FOLLOW BY WEN
Twitter |  Instagram Bloglovin’ | 
Pinterest 

 

Advertisements

4 thoughts on “‎DIY:‬ Visitekaartjes via Moo.com

  1. Interessante site ja. Zonder dat mensen het echt beseffen, visitekaartjes zijn een belangrijk communicatiemiddel, letterlijk en figuurlijk het visitekaartje voor jezelf/voor je bedrijf!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s