What’s With The Bag?

.~ Keep Calm And Buy A Handbag

.
Vrouwen en tassen…. vrouwen en VOLLE tassen. What’s up with the bag? En waarom slepen we ons toch een breuk met al die meuk in onze tas? De laatste tijd sleep ik wat minder mee, maar zo nu en dan lijkt het net alsof er een baksteen in zit. Ik heb er al heel wat jaren plezier van: mijn SoNize tas. Ik begon met paars en later kocht ik er een zwarte bij. De tas is lekker ruim en voor (bijna) iedere gelegenheid te gebruiken. Van werkdag tot winkeldag. (De SoNize tas is onder andere hier te koop.)

© M.M. Stenhuijs / © C.M. de la Rambelje

Opruimen en organiseren: I really luvvvvv it! Ik kan dan ook niet zonder mijn Bag in Bag! Daar zit (bijna) alles in wat ik nodig heb. En wil ik toch nog wisselen van tas? Dan hoef ik alleen maar de Bag in Bag over te hevelen. Een must have voor elke vrouw! Onder andere hier te koop.

WWTB1.1 © C.M. de la Rambelje
© C.M. de la Rambelje

Een doosje Usem Note Cards sleep ik ook overal mee naartoe. Notitiekaartjes van creditcard formaat: super handig! Als je een fanatiek lezer bent van ons, dan weet je dat de Sunday Quotes op Usem-kaartjes zijn geschreven. Een paar voorbeeldkaartjes proberen? Dat kan via deze link.

Mijn grote zwarte portemonnee is van Esprit en heb ik van de Sint gekregen. Mijn pasjes (ik heb er niet veel hoor… *kucht*) passen er allemaal in, evenals mijn rijbewijs. Waar de Sint zijn inkopen doet, weet ik niet. Een soortgelijke portemonnee vind je hier.

Ik zweer bij lipbalsem. Biotherm Beurre De Lèvres kocht ik ooit eens bij een schoonheidsspecialist en sindsdien ben ik hooked! Ik gebruik het meerdere malen per dag, zowel in de zomer als in de winter.

De kekke sleutelhanger komt van Plan Nederland. Tijdens de Mariekenloop van 2012 doneerde ik voor één van de acties van Plan Nederland: Girls First.

WWTB1.2 © C.M. de la Rambelje
C.M. de la Rambelje

Mijn Iphone 4S mag natuurlijk NIET ontbreken in mijn tas! De bijpassende gadgets die ik meesleep zijn:

  • Een touchscreen stylus pen voor mijn Iphone/Ipad;
  • Jabra headset BT2046, gekregen van een klant (onder andere hier te koop);
  • Duracell mobiele oplader plus kabel, gescoord bij de Prijsmepper voor Euro 10,-, maar ook hier te koop.
WWTB1.3 © C.M. de la Rambelje
© C.M. de la Rambelje

Als meisje-meisje moet je altijd een toilettas(je) bij je hebben. Die van mij is van Hello Kitty en kocht ik in HongKong. Standaard gevuld met een nagelvijl, spiegel en een elastiekje. Deze ontzettende neat freak heeft ook altijd een mini handgel bij zich. Vieze handen? Een echte no no! Deze reinigingsgel met kokosnootgeur (‘ik heb allemaal kokosnoten in mijn kar, tiedeliedie’ ~ Zazu uit The Lion King) kocht ik bij The Bodyshop tijdens één van mijn trips naar Barcelona. Ook gebruik ik graag de Apocalips van Rimmel London in de kleur 303 (diep, donker fuchsiaroze) en de (mini) mascara van Benefit, There’re real.

WWTB1.4 © C.M. de la Rambelje
© C.M. de la Rambelje

Voor als het zonnetje dan een keer schijnt, draag ik graag mijn Ray Ban Wayfarer (Ray Ban RB2132 New Wayfarer 901). TomTom, omgedoopt tot #DomDom, sleutels (keycord: herinnering van mijn eerste baan: Olympic Games 2008) en natuurlijk een grote pot kauwgom! You’ve gotta stay freshhhh!

WWTB1.5 © C.M. de la Rambelje
© C.M. de la Rambelje

Live ~ Laugh ~ Love
W&

Dit artikel verscheen eerder op 2Z1G.nl.

~ Hoe vol is jouw tas? ~

Uitgelichte afbeelding via: jackieonline.nl

LIKE & FOLLOW BY WEN
Twitter |  Instagram Bloglovin’ | 
Pinterest 

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s